Wilt u iets nieuw? Een nieuwe look?

Soms is het fijn als iemand voor u een heel nieuw huisstijl of logo bedenkt. Dit is namelijk de uitstraling van uw bedrijf. Of u nou een coachingsbedrijf heeft of een skateboardwinkel, uitstraling is voor ieder bedrijf iets anders. Daarom is het belangrijk dat uw logo en huisstijl er goed uitziet. Gelukkig kunt u hiervoor ook bij XONEX terecht! Wij helpen u graag uw droom te realiseren.

Logo's

Ook als u alleen een nieuw logo wilt kunt u bij ons terecht. Wij luisteren naar uw ideeën en zullen dan met onze ideeën komen. Hierop kunt u feedback geven en pas als u helemaal tevreden bent, dan leveren wij het op.

Kosten: €20 – €40

Huisstijl

Een heel huisstijl veranderen kost meestal veel tijd. Daarom is het slimmer om het door een bedrijf te laten doen. Door onze jaren lange ervaring hierin kunnen wij in een kortere tijd veel meer werk verzetten.

Kosten: €50 – €150

Visitekaartjes

Uiteraard zijn visitekaartjes erg belangrijk voor een bedrijf. Dit is namelijk uw handtekening, en uw handdruk. U kunt laten ziet waar u voor staat en wie u bent. Daarom helpt XONEX ook hier mee.

Kosten: €20 – €40*

* Dit bedrag is alleen de design kosten. Wij kunnen ze ook voor u bestellen, dan komen de afdrukkosten hier nog bij