Voor het radioprogramma Rhythm hebben wij een responsive website gemaakt. De leden van dit team wilden graag een interactieve website, die gebruiksvriendelijk werkt en mooi oogt. Ook moest en nieuws op komen te staan en was het belangrijk dat Facebook gekoppeld was.

Website: www.gospelrhythm.nl

Fifavoetbal.net is een website waar nieuw op staat voor het voetbalspel Fifa, Deze klant wou graag een responsive website waar nieuws, interactie en een forum op stonden. De website is volledig responsive en gebouwd op het platform wordpress.

 
Website: www.fifavoetbal.net

Schrijf- en Cursuspartner zijn twee websites die hetzelfde huisstijl moesten krijgen. Hierbij was de bedoeling om een “clean-website” van mee te maken. Ook is dit een responsive thema maar dan zonder extra functies.

 

Website: www.schrijfpartner.nl & www.cursuspartner.nl

Heeft u vragen?

Voelt u zich vrij om uw vragen te stellen. U kunt ons via het contact formulier bereiken, ook kunt u even bellen.

Voor deze klant mocht ik een logo ontwerpen, het doel van het ontwerp moest vrolijk en uitdagend zijn. Ook was het de bedoeling om de naam van het kinderdag verblijf de regenboog er in verwerkt te hebben.

 

Website: De regenboog

Dit is een website die gebouwd is voor een klant die als portfolio een professionele website wilde hebben. Op deze website is gebruikt gemaakt van een ‘Member systeem’. Dit betekend dat bepaalde mensen meer rechten hebben dan andere mensen, hierdoor kunnen sommige mensen dus meer zien dan andere mensen.

 

Website: www.pimhillaert.nl

Deze website is gemaakt voor een klant die graag veel informatie op de voor pagina wilde hebben. Hij vond het belangrijk om veel tekst te laten zien zodat de gebruiker snel kon lezen waar de website voor diende. Dit is een basic website, zonder al te veel extra’s. De structuur van deze site is helder en clean, waardoor het goed indexeerbaar is voor zoekmachine’s

 

Website: www.hico-it.nl