Wij hebben al sinds 2014 ervaring in het designen van website’s. Meestal doen wij dit via het gemakkelijke CMS WordPress. Hier hebben wij voor gekozen omdat het zo voor u als klant gemakkelijk is om de website te onderhouden. U kunt gemakkelijk zelf een blog bij houden, producten aanpassen of bijvoorbeeld een bericht bijvoegen.

Wilt u een technisch en opties goede website gemaakt hebben? Dan bent u bij xonex op het juiste adres! Wij maken uw website zoals u het wilt, met diverse plug-ins zodat het goed bij uw bedrijf, hobby of portfolio past. Ook zijn wij in vergelijking goedkoop met het bouwen, doordat wij een laag uur tarief hebben is het voor u alleen maar gunstiger. Wij bieden ook hosting aan, als u bij ons beide besteld kunnen wij hier meestal korting op geven.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen kun u contact met ons opnemen. Ook kun u natuurlijk een mailtje sturen naar info@xonex.nl.

“Wij van Rhythm wouden graag een mooie website die meer bezoekers zou gaan trekken voor ons radioprogramma. Hier hebben wij xonex voor ingeschakeld. Na een gesprek wist hij direct wat wij wouden. Hij kwam direct met initiatieven waar wij zelf nog niet eens aan gedacht hadden. Zo hebben wij bijvoorbeeld nu een koppeling tussen Facebook en de website. Alle blog’s die wij schrijven komen direct ook aan op facebook. Tijdens het proces hebben wij een aantal feedback momenten gekregen om zo onze mening te geven over het proces. Hij heeft alle feedback meegenomen in het proces en het zo kunnen aanpassen zodat het exact is wat wij wilde hebben! “

“Wij zijn erg blij met het ontwerp dat XONEX voor ons gemaakt heeft. Tijdens een telefonische afspraak hebben we verteld wat wij graag wouden zien, hierna kwamen er van beide kanten een aantal idee├źn waarvan de meeste zijn gerealiseerd. Het was voor ons erg belangrijk dat de voorpagina van onze website vol stond met nieuws en dan er ook een forum ingebouwd werd. Dit alles is binnen de prijsklasse en tijd gelukt.”