XONEX is een webdesign bureau

XONEX is een webdesign bureau dat ontstaan is vanuit een passie voor IT. Wij bestaan sinds 2014. Wij zijn een jong en innoverend bedrijf die klanttevredenheid centraal hebben staan. Wij van XONEX gaan net een stapje verder waar andere webdesign bureaus stoppen. Zo bieden wij maandelijkse/weekelijkse en daagelijkse onderhoud aan en kunnen wij uw website ook goedkoop hosten. Natuurlijk proberen wij voor u de kosten ook zo laag mogelijk te houden en worden mogelijke kosten zo snel mogelijk aan u bekend gemaakt.

Wij werken met verschillende freelancers om zo uw kosten zo laag mogelijk te houden. Want besparen is toch wat iedereen wilt? Daarom kunt u goed terecht bij XONEX.

Wij werken voornamelijk met WordPress. WordPress is een open-source content management system (CMS). Dit betekend dat voor de meest uiteenlopende vraagstukken van klanten meestal al een plug-in is. Dit zorgt er voor dat uw website zo mooi en goed mogelijk werkt. Mocht u nou iets willen waar nog geen plug-in voor is, dan kunnen onze programmeurs 9/10 keer een eigen plug-in maken.

XONEX, als u klantvriendelijkheid en professionaliteit belangrijk vind.

Meer over ons weten of een afspraak maken?

Toevallig nieuwsgierig geworden naar onze vorige projecten?